e-Commerce diensten

eCommerce Consulting Agency

 Vraag experts om je te helpen de juiste beslissingen te nemen voor om succes te bereiken. Met onze jarenlange eCommerce ervaring, zijn zijn wij in staat je te adviseren over je huidige activiteiten en je toekomst plannen. Als een full-service bureau kunnen we je helpen met het hele online en offline traject.

Webwinkel ontwikkeling

Webwinkel beheer en ondersteuning

e-Commerce planning en visie

Warehousing en transport

Boekhouding en financiële ondersteuning

Olga Jewels

Olga Jewels

Door Olga Al meer dan 35 jaar ben ik ( Olga ) met heel veel plezier in het juweliers vak werkzaam en in 2004 is mijn eigen internetwinkel " Olga Jewels " van start gegaan. Inmiddels zijn we al gegroeid naar 3 webwinkels. Onze winkels werken met beveiligde...

Allesvooruwvloer

Allesvooruwvloer

Door Karin allesvoorUWvloer vof kantooradres (geen afhaal/retouradres) Trasmolenlaan 123447GZ Woerden 0314-364633 (bereikbaar maandag t/m donderdag 10.00-12.00) info@allesvooruwvloer.nl BTW: NL 817937250B01KvK: 09170707 Magento 2 Migratie van Magento1 naar Magento2...

Lederhosenwinkel

Lederhosenwinkel

Door Pim Lederhosen kopen De traditionele Lederhosen is een korte of halflange lerenbroek met bretels. Misschien ken je hem van een Winterse skivakantie of juist een zomerse wandelvakantie. Want deze korte, lerenbroek met stiksels en bretels komt oorspronkelijk uit...

Haal jezelf
een geweldige e-commerce
strategie

Veel bedrijven denken nog steeds dat fysieke winkels veel beter zijn dan online winkels. Tegenwoordig is dat niet meer waar. Met een hoogwaardige eCommerce-strategie kan je online winkel de inkomsten van een offline winkel ver overtreffen.

Maar de beste strategie is online EN offline naast elkaar. Kijk naar Coolblue en Bol die hebben grote online webwinkels maar ook fysieke winkels.

 

Webwinkel strategie

Magento

Citaat: Magento Commerce
Geen enkel ander platform geeft je zoveel kracht om een unieke en boeiende winkelervaringen te creëren. Geniet van uitgebreide, kant-en-klare functies, een ongeëvenaard aanpassingsvermogen en naadloze integraties van derden. Met onze eCommerce-platforms, een wereldwijd systeem van implementatiepartners en een enorme markt van extensies, is het tijd om je handelsvisie tot leven te brengen.

Woocommerce / WordPress

Citaat: Woocommerce

WooCommerce is een flexibele, open source e-commerce oplossing gebouwd op WordPress. Het bedrijf begon in 2008 als WooThemes en besloot in 2017 om zich uitsluitend op eCommerce te richten.

Tegenwoordig stelt WooCommerce kleine en middelgrote bedrijven in staat om precies de winkel te bouwen die ze willen en online te verkopen. Onze erfenis als een bedrijf op afstand blijft bestaan en groeit van drie oprichters in Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika tot meer dan 150 teamleden in 32 landen.